+90 543 586 55 00
Satış Sözleşmesi İle Teslim
Çiftliğimizden Alacağınız yavrularımızı Rsmi Satış Sözleşmesi ile Teslim Alıyorsunuz.
SATIŞ SÖZLEŞMESİ
Yavru Golden Retriever

Yavru Golden Retriever

Irk özelliklerini çok iyi şekilde taşıyan golden retriever damızlıklarımızdan dünyaya gelen yavrularımız sizlerin beğenisine sunulmuştur.

yavru golden retriever
yavru golden retriever

Bursa Köpek Cenneti Üretim Çiftliğinde Sizlerin huzuruna sunmuş olduğumuz Yavru Golden Retriever bebeklerimiz özenle seçilerek üretilmiş köpeklerimizden dünyaya gelmiştir.

Karakteristik özellikleri arasında aile hayatına çok iyi uyum sağlamayı başarabilen golden retriever ırkında sizlerin en çok istediği ısırma eğiliminin olmaması ve ailenizde bulunan küçük bireylere herhangi bir zarar vermemesidir.

Golden retriever ırkının en belirgin özelliklerinden bu olması gereken karakteristik özellikler bizlerin üretim yaptığı damızlık köpeklerimizin karakteristik özelliklerini ön planda tutmaya çalışmaktayız.

golden retriever
golden retriever

En çok sevilen ırklar arasında , en dost canlısı ve hâliyle en popüler köpek ırkları arasında yer alan Golden Retriever ırkı sevimli görünümü ve keskin zekâsı ile tanınır.

Çocuklarla çok iyi anlaştıklarından çocuklu aileler tarafından sıklıkla sahiplenilen Golden Retriever; sadakati, yaşam enerjisi ve oyunculuğu ile nam salmıştır. Orta büyüklüğe sahip olan Golden’ların vücut yapıları atletik ve kaslı olarak tanımlanabilir. Günlük olarak egzersiz yapmaları son derece önemlidir, böylece hem yüksek enerjilerini atabilirler hem de formlarını koruyabilirler.

İnsanlarla çok sıkı bağlar kuran Golden Retriever ırkı köpeklerin tüy renkleri farklılaşabilir. Eğitimlerine erken dönemde başlandığında birçok farklı komutu öğrenebilirler, pozitif eğitim yöntemlerine olumlu yanıt verirler.

satılık golden yavru
satılık golden yavru
05 Temmuz 2024
245 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Whatsapp
Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Köpek Cenneti Üretim Çiftliğine
Hoş Geldiniz !!!
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
1